Kapsalon Inn Hair - ​Hair Extensions  Specialist

map-marker

Kerkstraat 81 - 6441BC - Brunssum

phone

045 - 5640340

​Snelle & haarvriendelijke manier van haarverlenging

​​​Bad hair day? Ain’t nobody got time for that! 

Onze hair extensions zijn er voor jou

Elke dag een good hair day

Haarlokken vol zelfvertrouwen tijdens die belangrijke meeting. Een stralend volume kapsel op dat zomerse festival. En mooie glanzende krullen voor het romantisch dinertje. Zou je niet elke dag een good hair day willen hebben? Wij snappen dat helemaal. Want van futloos haar, dunne haarlokken en een te kortgeknipt kapsel wordt iedereen gewoon intens ongelukkig. Wij zijn daarom gespecialiseerd in het aanbrengen van hair extensions. Met deze extensions zorgen wij voor volumevermeerdering of haarverlenging in jouw kapsel. Een professionele en natuurlijke behandeling die jou elke dag een good hair day geeft!

Tape Extensions

Wij zijn er voor jou!

Wij zetten onze hair extensions niet ‘even tussendoor’. Wij geloven in een juiste en veilige behandeling die zorgt voor een kapsel dat bij jou als persoon past. Want wil je jouw haar verlengen of juist een volume boost geven? Zie je liever je eigen haarkleur terug in de hair extensions of ga je voor een totaal andere kleur? Voorafgaand geven we daarom altijd persoonlijk advies, waarin we je goed informeren en samen de behandeling vaststellen.  

Hair extensions zuid limburg

100 % natuurhaar, 1000 % vertrouwen

Wij geloven in een natuurlijke en specialistische aanpak, waardoor we uitsluitend werken met natuurhaar van hoogstaande kwaliteit. Met de 120 verschillende kleuren in hair extensions en de diverse lengtes, zorgen wij voor een uitgebreide behandeling die jou 1000 procent vertrouwen geeft!

Haal het mooiste in jezelf naar boven

Hoe geven wij jou die boost?

Als wij jouw haar verlengen of vermeerderen met hair extensions, doen we dat middels tape extensions. Dit zijn strengen van natuurlijk haar die door middel van een plaklaag aan jouw eigen haar worden bevestigd. Het kleefmiddel dat daarvoor wordt gebruikt is van medische kwaliteit en is daarom niet schadelijk voor je eigen haar. Uiteraard heb je tijdens het dragen geen last van de extra aangebrachte strengen, ze voelen heel natuurlijk en comfortabel aan. De hair extensions worden naadloos aangebracht, zelfs op je kruin. Daardoor zijn ze niet zichtbaar en heb je een vol haarkapsel met een geweldige boost!

’WOW! Een vol haarkapsel, meer lengte en meer volume. Mét geweldige kleureffecten! Mijn dagen krijgen weer een boost met deze nieuwe uitstraling.’’

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes

Ik wil die good hair day!

Wil je samen met ons jouw ‘good hair day’ gaan creëren? Dan leggen wij jou graag in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden uit. We nemen jouw wensen door en passen daar onze behandeling op aan. Zo gaan we samen voor die boost van jouw haren!
De voordelen van Hairtalk extensions:


  •   Het is 100% echt haar, dat betekent dat je er alles mee kan doen zoals wassen, föhnen, stijlen etc.
  •   De ta​pe-extensions kunnen tot 3x hergebruikt worden.
  •  De tape extensions zijn 3 cm breed, waardoor het gewicht van de extensions gelijkmatig verdeeld wordt en zo voorkom je onnodig haarbreuk.
  •   ​Tijdens het aanbrengen wordt geen gebruik gemaakt van warmte, waardoor je haar kan beschadigen.
  • De tape-extensions zijn flexibel en buigen goed mee met de ronding van het hoofd. Zo hoef je nooit bang te zijn dat iemand de extensions kan zien zitten.
  •  Tijdens h​et verwijderen van de extensions wordt een speciale spray gebruikt die de lijm oplost, waardoor de tapes gemakkelijk te verwijderen zijn. Ideaal zodat je haar niet onnodig beschadigd.

​​Benieuwd wat de mogelijkheden 
 zijn voor jouw haar?

Kapsalon Inn Hair

map-marker

Kerkstraat 81 - 6441BC - Brunssum

phone

045 - 5640340