Zoals je haar zit, zo voel je je ook. Dat weten we bij Inn Hair maar al te goed. Wij begrijpen hoe belangrijk een verzorgd uiterlijk is en zijn niet tevreden totdat u zelf 100% tevreden bent over uw nieuwe kapsel. Dus ben je opzoek naar een kapper die naar jou luistert? Dan heb je die nu gevonden!

Bij Inn Hair kunnen zowel dames als heren terecht voor diverse knip-, kleur- en stylingbehandelingen. Al onze hairstylisten hebben toptrainingen achter de rug en zijn klaargestoomd voor het behandelen van zelfs de moeilijkste haartypen. Voor persoonlijk advies, aandacht en tijd kom je naar Inn Hair. Wij laten mensen stralen. Jong en oud.

Voordat we aan de knipbehandeling beginnen wassen we het haar met de professionele stylingproducten van Goldwell. Daarna overleggen we samen jouw wensen en wordt het haar nat geknipt. Droogföhnen en stylen maken altijd onderdeel uit van de behandeling en om het helemaal af te maken wordt het haar ten slotte in model gebracht met één van onze Goldwell producten.