Het herenkappersvak is een beroep op zich en vereist dan ook specifieke kennis en expertise. Helaas wordt daar tegenwoordig nog meer weinig aandacht aan besteed en worden heren op dezelfde manier geknipt als dames. Terwijl de moderne herenkapsels juist gebaad zijn bij de klassieke kniptechnieken van barbiers.

Bij Inn Hair kennen we alle kneepjes van het barbiersvak, waardoor we heren er verzorgd en uiterst mannelijk uit laten zien. Daarnaast houden we nauwkeurig de laatste trends bij op het gebied van herenkapsels en volgen we regelmatig trainingen in de nieuwste kniptechnieken.

Voorafgaand aan de knipbehandeling overleggen we eerst samen met jou hoe het kapsel er uit komt te zien. Ook tijdens het knippen is er nog plaats voor suggesties, zodat het einderesultaat volledig naar wens is. Kortom, je gaat niet naar huis voordat je 100% tevreden bent!

Baard Knippen
Ook voor het knippen en bijwerken van je baard stap je bij Inn Hair gerust even binnen. In overleg halen we een stuk van de baard af en worden de contouren weer strak gemaakt. Zo ga jij op-en-top verzorgd terug naar huis!
Het knippen van de baard kan in combinatie met een normale knipbehandeling, maar kan uiteraard ook apart worden geboekt.