Haarkleuring

Professionele Haarkleuring bij Inn Hair

Haarkleuringen bij Inn HairJe bent toe aan een nieuwe stijl, je wilt je grijze haren verbergen, je bent helemaal fan van die nieuwe haartrend, of je wilt juist je oude haarkleur weer herstellen. Het zijn allemaal redenen om je haar in een andere kleur te verven.

Maar voor verantwoord kleuren is parate kennis, ervaring en techniek nodig. En laten we dát bij Inn Hair nou net hebben.

Als absolute kleurspecialisten maken we bij Inn Hair gebruik van de hoogwaardige productenlijn van Goldwell. Veel haarproducten hebben namelijk ongemerkt een negatieve impact op de haarstructuur, waardoor het belangrijk is kwaliteitsproducten te gebruiken. Met Goldwell houden we het haar gezond en glanzend, terwijl we de mooiste resultaten bereiken en 100 procent (grijs)dekking garanderen.

Daarnaast kunnen we met Goldwell net zo lang mixen totdat we precies die haarkleur hebben gecreëerd die jij in gedachten had. Door deze oneindige mogelijkheid aan kleuren is ook het maken van kleurcorrecties of het aanbrengen van highlights geen enkel probleem. Blond kleuren? Moeilijk voor anderen, maar niet voor ons!

Om zorgvuldig met deze onbegrensde haarkleuring mogelijkheden om te gaan, is heel wat kennis vereist. Bij Inn Hair weten we daarom alles over kleurpigmenten en de ingrediënten in onze verf. En we blijven ons continu bijscholen met workshops en trainingen van Goldwell. Als echte kleurspecialisten zijn we ook altijd op de hoogte van de laatste innovaties en trends op het gebied van hairstyling.

Haarkleur is iets persoonlijks. Daarvoor ga je niet naar een kapsalon die haarkleuringen doet. Je gaat naar een échte kleurspecialist. Je gaat naar Inn Hair!