Nieuwste Bayalage technieken voor modebewuste dames!foils_vs_balay

Laat je haren ” Free hand ” kleuren. Hierdoor is het eindresultaat veel rijker en natuurlijker. Nog een voordeel is dat uitgroei minder opvallend is: omdat de kleur zo natuurlijk in het haar gezet wordt, vervaagt het ook natuurlijk met het haar mee. Je krijgt dus geen beschamende uitgroei-look en het hoeft minder vaak je haar bij te werken, en dit alles zonder een streepachtig resultaat!

Tijdelijk ontvang je bij het maken van een afspraak een Olaplex mini treatment t.w.v. €8,50 cadeau.
Reseerveer direct i.v.m de grote vraag naar deze kleurbehandelingen. Neem telefonisch contact op via: 045-5640340 of plan hieronder een afspraak in.

Maak hieronder je afspraak:

Indien onverhoopt mocht blijken dat op de gekozen datum geen behandeling mogelijk is, wordt je zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Je afspraak is dan ook pas definitief nadat je van mij een email ter bevestiging hebt gehad.Bayalage Resultaten door Sascha

Recensies

Haarkleuring

Professionele Haarkleuring bij Inn Hair

Haarkleuringen bij Inn HairJe bent toe aan een nieuwe stijl, je wilt je grijze haren verbergen, je bent helemaal fan van die nieuwe haartrend, of je wilt juist je oude haarkleur weer herstellen. Het zijn allemaal redenen om je haar in een andere kleur te verven.

Maar voor verantwoord kleuren is parate kennis, ervaring en techniek nodig. En laten we dát bij Inn Hair nou net hebben.

Als absolute kleurspecialisten maken we bij Inn Hair gebruik van de hoogwaardige productenlijn van Goldwell. Veel haarproducten hebben namelijk ongemerkt een negatieve impact op de haarstructuur, waardoor het belangrijk is kwaliteitsproducten te gebruiken. Met Goldwell houden we het haar gezond en glanzend, terwijl we de mooiste resultaten bereiken en 100 procent (grijs)dekking garanderen.

Daarnaast kunnen we met Goldwell net zo lang mixen totdat we precies die haarkleur hebben gecreëerd die jij in gedachten had. Door deze oneindige mogelijkheid aan kleuren is ook het maken van kleurcorrecties of het aanbrengen van highlights geen enkel probleem. Blond kleuren? Moeilijk voor anderen, maar niet voor ons!

Om zorgvuldig met deze onbegrensde haarkleuring mogelijkheden om te gaan, is heel wat kennis vereist. Bij Inn Hair weten we daarom alles over kleurpigmenten en de ingrediënten in onze verf. En we blijven ons continu bijscholen met workshops en trainingen van Goldwell. Als echte kleurspecialisten zijn we ook altijd op de hoogte van de laatste innovaties en trends op het gebied van hairstyling.

Haarkleur is iets persoonlijks. Daarvoor ga je niet naar een kapsalon die haarkleuringen doet. Je gaat naar een échte kleurspecialist. Je gaat naar Inn Hair!

Zoals je haar zit, zo voel je je ook. Dat weten we bij Inn Hair maar al te goed. Wij begrijpen hoe belangrijk een verzorgd uiterlijk is en zijn niet tevreden totdat u zelf 100% tevreden bent over uw nieuwe kapsel. Dus ben je opzoek naar een kapper die naar jou luistert? Dan heb je die nu gevonden!

Bij Inn Hair kunnen zowel dames als heren terecht voor diverse knip-, kleur- en stylingbehandelingen. Al onze hairstylisten hebben toptrainingen achter de rug en zijn klaargestoomd voor het behandelen van zelfs de moeilijkste haartypen. Voor persoonlijk advies, aandacht en tijd kom je naar Inn Hair. Wij laten mensen stralen. Jong en oud.

Voordat we aan de knipbehandeling beginnen wassen we het haar met de professionele stylingproducten van Goldwell. Daarna overleggen we samen jouw wensen en wordt het haar nat geknipt. Droogföhnen en stylen maken altijd onderdeel uit van de behandeling en om het helemaal af te maken wordt het haar ten slotte in model gebracht met één van onze Goldwell producten.

Het herenkappersvak is een beroep op zich en vereist dan ook specifieke kennis en expertise. Helaas wordt daar tegenwoordig nog meer weinig aandacht aan besteed en worden heren op dezelfde manier geknipt als dames. Terwijl de moderne herenkapsels juist gebaad zijn bij de klassieke kniptechnieken van barbiers.

Bij Inn Hair kennen we alle kneepjes van het barbiersvak, waardoor we heren er verzorgd en uiterst mannelijk uit laten zien. Daarnaast houden we nauwkeurig de laatste trends bij op het gebied van herenkapsels en volgen we regelmatig trainingen in de nieuwste kniptechnieken.

Voorafgaand aan de knipbehandeling overleggen we eerst samen met jou hoe het kapsel er uit komt te zien. Ook tijdens het knippen is er nog plaats voor suggesties, zodat het einderesultaat volledig naar wens is. Kortom, je gaat niet naar huis voordat je 100% tevreden bent!

Baard Knippen
Ook voor het knippen en bijwerken van je baard stap je bij Inn Hair gerust even binnen. In overleg halen we een stuk van de baard af en worden de contouren weer strak gemaakt. Zo ga jij op-en-top verzorgd terug naar huis!
Het knippen van de baard kan in combinatie met een normale knipbehandeling, maar kan uiteraard ook apart worden geboekt.

Tarieven

Hieronder ziet u de diverse behandelingen en de daarbij behorende tarieven
Behandeling   Voor Hem   Voor Haar
Wassen – Knippen 27,50 € 27,50 €
Wassen – Knippen – Blowen – Stylen 27,50 € 41,50 €
Wassen – Knippen – Föhnen – Stylen 27,50 € 46,50 €
     
Kleurspoeling – Goldwell Colorance 25,00 € 25,00 €
Uitgroei verven – Goldwell Topchic 36,50 € 36,50 €
Color Balancing – is Tophic verf voor de uitgroei en voor de lengte en punten een zure sluitende kleuring, tast uw haar niet aan en als resultaat een fantastische glans. va. 61,50 € va 61,50 €
Kamsoleil 25,75 € 25,75 €
 Highlights Half Head 31,00 €  31,00 €
 Foliesoleil – 15 Folies 36,75€ 36,75 €
 Foliesoleil – 20 Folies 43,00 € 43,00 €
Balayage Half Hoofd 60,00 € 60,00 €
Balayage 25 cm lang haar 85 € 85 €
Balayage 35 cm lang haar 110 € 110 €
Balayage 50 cm lang haar 135 € 135 €
Blonderen va 50,00 € va 50,00 €
Olaplex Toevoegingsbehandeling 21,50 € 21,50 €
Olaplex Herstelbehandeling 35,00 € 35,00 €
Kleur Correctie va 40,00 € va 40,00 €